tag:blogger.com,1999:blog-2057751447864227110.post5077263162891268414..comments2023-10-18T17:02:37.251+02:00Comments on ko ko ko: Przetwory. Rabarbar na piwie.Ivhttp://www.blogger.com/profile/15379460624728543125noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2057751447864227110.post-91234370918525244222012-06-21T15:01:27.984+02:002012-06-21T15:01:27.984+02:00kathleene mi smak odpowiada, choć piwo rzeczywiści...kathleene mi smak odpowiada, choć piwo rzeczywiście jest mocno wyczuwalne. Według mnie najlepiej pasuje do wieprzowiny i szynki. Zobaczymy w zimie :)Ivhttps://www.blogger.com/profile/15379460624728543125noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2057751447864227110.post-72844727129391108272012-06-20T07:01:36.033+02:002012-06-20T07:01:36.033+02:00Świetny przepis :DŚwietny przepis :DAurorahttps://www.blogger.com/profile/10488107011325447471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2057751447864227110.post-60784391352419707692012-06-18T19:06:24.985+02:002012-06-18T19:06:24.985+02:00O, a właśnie się zastanawiałam nad jakimś słoikowy...O, a właśnie się zastanawiałam nad jakimś słoikowym rabarbarem do mięs... ;) Tylko nie wiem jak z tym piwem, nie przeszkadza oby? ;)kathleenehttps://www.blogger.com/profile/00051078155162985918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2057751447864227110.post-79233722465412434772012-06-18T15:13:51.897+02:002012-06-18T15:13:51.897+02:00Ciekawa alternatywa dla żurawiny :)Ciekawa alternatywa dla żurawiny :)Effhttps://www.blogger.com/profile/02537451092924692881noreply@blogger.com